Frakt og levering

Leveringssteder
Madel Products AS leverer kun varer til Norge utenom Svalbard/Jan Mayen.

Fraktkostnader
Vi har fri frakt på alle ordre. Ordren sendes som Klimanøytral Servicepakke med vår transportpartner Bring.

Levering
Forsendelsen leveres normalt 2–5 virkedager etter bestilling. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder med mye trafikk hos oss eller vår transportpartner.

Pakken leveres til nærmeste postkontor eller Post i butikk. Mottaker får da en hentemelding på SMS, eventuelt til e-postadresse om et mobilnummer ikke er oppgitt.

Dersom pakken ikke hentes, får mottaker en påminnelse. Er den fortsatt ikke er hentet etter 14 dager blir den returnert til Madel Products AS og kjøper vil bli belastet et gebyr (se mer informasjon under).

Ønsker du å få din ordre levert på døren, kan dette bestilles gjennom bring.no så snart du har mottatt din hentemelding. Det vil da bli en ekstra kostnad for dette som du betaler direkte til Bring/Posten.

Uavhentede pakker
Bring sender ut hentemelding så snart pakken er ankommet utleveringsstedet. Dersom pakken ikke blir hentet innen 14 dager, vil den bli sendt i retur til Madel Products AS.

Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten. Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, må du hente ut pakken og følge instruksjonen for angrerett. Benytter du deg av angreretten, vil du kun betale returfrakt til oss.

For uavhentede pakker forbeholder Madel Products AS seg retten til å avkreve et gebyr på kr 300,- inkl mva. Gebyret dekker våre administrative kostnader i forbindelse med behandling av returen, samt frakt tur/retur. Gebyret trekkes fra det innbetalte totalbeløpet, hvorpå resten blir refundert til ditt registrerte kredittkort. Du vil få melding på e-post om dette.